0 Producten (0)

Betalen en verzenden

Nederland

Bestellen bij GetPro is snel, gemakkelijk, gratis en veilig. Alle bestellingen die op werkdagen geplaatst worden voor 21:00 worden dezelfde dag nog verwerkt en de volgende dag aan huis afgeleverd. Bestellingen die geplaatst worden op zaterdag zullen op maandag geleverd worden aan huis (dit geldt ook voor bestellingen die geplaatst worden op zondag). Naast de snelle levering berekent GetPro vanaf €25, - geen verzendkosten (bij bestellingen tot €25 vragen wij een bijdrage van (€3,95).

 

Wanneer er op het moment van bezorging niet wordt open gedaan, komt de bezorger de volgende dag nog een keer langs. De bezorger laat beide keren een briefje achter in de bus. Mocht je onverhoopt ook de tweede keer niet aanwezig zijn, dan kun je het pakket afhalen op het postkantoor. Indien het pakketje binnen 14 dagen niet wordt opgehaald op een van de afhaalpunten bij jou in de buurt, zal het pakketje automatisch naar ons retour worden gestuurd.

 

Voor 21:00 bestellen op:

Geleverd op:

2de levering op:

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Vrijdag

Zaterdag

Maandag

Zaterdag

Maandag

Dinsdag

Zondag

Maandag

Dinsdag

 

Binnen Europa buiten Nederland

 

Belgie, Duitsland & Luxemburg

 

Voor leveringen binnen Europa maar buiten Nederland gelden andere verzendvoorwaarden. Alle bestellingen die op werkdagen geplaatst worden voor 21:00 worden dezelfde dag nog verwerkt en binnen 2 werkdagen aan huis afgeleverd (met betrekking tot Duitsland, Luxemburg & België). Naast de snelle levering berekent GetPro vanaf €25, - geen verzendkosten (bij bestellingen tot €25 vragen wij een bijdrage van (€3,95).

 

Overige landen in Europa

Voor leveringen binnen Europa maar buiten Nederland gelden andere verzendvoorwaarden. Alle bestellingen die op werkdagen geplaatst worden voor 21:00 worden dezelfde dag nog verwerkt en binnen 3 werkdagen aan huis afgeleverd. Naast de snelle levering berekent GetPro vanaf €75, - geen verzendkosten (bij bestellingen tot €75 vragen wij een bijdrage van (€6,95).

 

Betaalmethoden

iDEAL - Gratis!

Met iDEAL kun je veilig en gemakkelijk online betalen. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving. Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven dat je met iDEAL wilt betalen, vervolgens selecteer je jouw persoonlijke bank. Daarna word je doorgeleid naar je eigen bank waar de betaalopdracht gelijk klaar staat. Je wordt door je bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en de betaling te autoriseren. Het bedrag wordt direct van je betaalrekening afgeschreven en wij worden door de bank geïnformeerd, zodat de bestelling dezelfde dag nog kan worden verzonden. Voor 21:00 uur besteld dan heb je de volgende dag je bestelling in huis!

 

Privacy

De persoonlijke gegevens die wij van je vragen worden alleen gebruikt om je bestelling zo efficiënt mogelijk af te handelen. Wij respecteren en garanderen je privacy. Persoonlijke gegevens worden onder geen beding verstrekt aan derden.