0 Producten (0)
GetPro Forum
Ga naar:
  U hebt   bookmarked items
Viewing Topic "Laat me mezelf even voorstellen"

2 artikel(en)     Sorteer:  Nieuwste Oudste

per pagina
 
 Reacties
Geplaatst door: Yu Han Fung
Aantal Reacties: 14
Aangemeld op: 31 jan. 2017

Dames en heren!

Allereerst welkom op mijn persoonlijke topic.
Het hoofdzakelijke doel van dit topic is om elkaar te helpen. Dit kunnen we doen door ervaringen en kennis te delen maar uiteraard ook door elkaar gewoon te motiveren Cool

Ik zal mezelf even kort voorstellen. Mijn naam is Yu Han Fung en ik ben een 24 jarige "bodybuilder" uit Zwijndrecht. Naast mijn passie om zoveel mogelijk uit mijn eigen lichaam te halen en een fysiek te creëren waar ik aan het einde van de dag trots op ben heb ik ook een hoger-dan-gemiddelde passie om sterker te worden. Ik focus mij dan ook meer dan de gemiddelde bodybuilder op de drie compound oefeningen: Bench, Squat en Deadlift. Eigenlijk ben ik een beetje een "power-builder". Dit jaar heb ik besloten om te kijken of op het podium gaan ook onderdeel is van mijn passie. Ik zal deelnemen aan de S.A.P. Cup in December. Laughing

Naast dat ik fungeer als rolmodel voor GetPro schrijf ik ook regelmatig stukken die op de website verschijnen. Dit gaat in principe over alles wat sport gerelateerd is. Standaard dingen zoals voeding en training, maar af en toe gaat het gaat dieper dan dit. Laatst heb ik bijvoorbeeld een stuk geschreven over hoe je je op je gemak kunt voelen in de sportschool!

Je kunt bij mij dan ook terecht voor alle sport-gerelateerde vragen. Voeding, training, supplementen, motivatie en noem maar op.

Wat je van mij kunt verwachten is een eerlijk, realistisch antwoord op basis van de kennis en ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan.

Are you ready to GetPro?!

 

 

 

Geplaatst op : 04 May 2017 23:17
Geplaatst door: Tanja
Aantal Reacties: 57
Aangemeld op: 31 jan. 2017

Leuk dat jij nu ook actief bent op het forum... 
Hoe meer zielen hoe meer vreugde (en wijsheid) 

Geplaatst op : 05 May 2017 14:23

2 artikel(en)     Sorteer:  Nieuwste Oudste

per pagina
 
Viewing Topic "Laat me mezelf even voorstellen"

    Ga naar:
      U hebt   bookmarked items

    Nu Online:

     
    Gebruikers die dit forum momenteel browsen 1 ingelogde gebruikers :: 0 en gast 1 (gebaseerd op gebruikers activiteit de laatste 5 minuten)