0 Producten (0)
GetPro Forum
Ga naar:
  U hebt   bookmarked items
Viewing Topic "Zes tips om je meer op je gemak te voelen in de sportschool"

1 artikel(en)     Sorteer:  Nieuwste Oudste

per pagina
 
 Reacties
Geplaatst door: Yu Han Fung
Aantal Reacties: 14
Aangemeld op: 31 jan. 2017

Goedemorgen dames en heren!!

Vandaag gaan we een onderwerp behandelen met betrekking tot de sportschool Laughing

Velen voelen zich thuis in de sportschool maar er zijn genoeg mensen die moeite hebben om de sportschool te betreden en zich hier op hun gemak te voelen.

Precies daarom gaan we je vandaag wat tips geven om je meer op je gemak te voelen in de sportschool.

 

Heb jij nog tips om mij of anderen te helpen? Zet ze in een reactie hieronder!!


 

 Zes tips om je meer op je gemak te voelen in de sportschool

 

 1. Iedereen is in de sportschool om dezelfde reden. Oké niet exact dezelfde reden, maar in de kern is iedereen in de sportschool om hun persoonlijke doel te behalen. Of dit nou afvallen, aankomen, sterker worden of conditie verbeteren is. Hoe dan ook zijn we hier om ons beter te voelen en om onze stress los te laten!
 2. Niemand kijkt naar je. Stop met op anderen letten om te kijken of zij naar jou kijken. In de kern kijk jij ook dus doe je hetzelfde. En al kijken ze wel, dan is het eerder positief dan negatief. Als je maar denkt dat ze niet kijken, dan kijken ze ook niet en heb je er geen last van.
 3. We worden gek gemaakt op Instagram met vrouwen met mooie billen die de leukste oefeningen doen. Maar vergeet niet dat zij al langer in dit vak zitten, meer ervaring hebben en er minder moeite mee hebben om een ‘awkward’ beweging uit te voeren zoals een hip thrust. Er zijn genoeg alternatieven voor iedere oefening dus begin niet gelijk met de meest ‘ongemakkelijke’ variant. In plaats hiervan kun je beter rustig opbouwen. Op deze manier is het leuker, makkelijker en beter vol te houden.
 4. Vaak zijn er aparte ruimtes in sportscholen waar (op het moment dat jij er bent) geen gebruik van wordt gemaakt. Maak hier (waar nodig) gebruik van. Probeer dit niet te vaak te doen, want uiteindelijk wil je niet alleen ‘kunnen’ trainen op het moment dat je de mogelijkheid hebt om gebruik te maken van een privéruimte. Probeer dus de juiste balans hierin te vinden.
 5. Train met vrienden en vriendinnen! Ook hiervoor geldt, probeer balans te vinden. Je wilt niet niet ‘kunnen’ trainen op het moment dat jouw trainingspartner een avond geen zin heeft of om een andere reden niet kan. Verder.. De ene persoon traint beter met vrienden maar bij de ander lijdt de training er juist onder. Dus again: balans!!
 6. Tot slot.. Durf te vragen!! Als jullie de enige twee personen zijn op dezelfde vierkante meter wordt het JUIST awkward als je niks zegt. Voor de dames geldt: veel mannen kunnen en willen jullie écht helpen. Voor de heren geldt: als je besluit om een dame aan te spreken, doe dit dan met respect en zorg dat de dame in kwestie zich op haar gemak voelt. Over het algemeen is het voor een vrouw nog nét ietsjes ongemakkelijker om te sporten.

 

Geplaatst op : 07 Jun 2017 22:58

1 artikel(en)     Sorteer:  Nieuwste Oudste

per pagina
 
Viewing Topic "Zes tips om je meer op je gemak te voelen in de sportschool"

  Ga naar:
    U hebt   bookmarked items

  Nu Online:

   
  Gebruikers die dit forum momenteel browsen 1 ingelogde gebruikers :: 0 en gast 1 (gebaseerd op gebruikers activiteit de laatste 5 minuten)