0 Producten (0)

Neal Nordé

Wie ben ik

Mijn voorliefde voor sport ontwikkelde ik al op een jonge leeftijd, zo beoefende ik tijdens mijn tienerjaren al diverse sporten zoals kickboksen, voetbal en Mixed Martial Arts. De echte passie voor sport kwam pas later toen ik op mijn  17de fanatiek werd met fitness en alles wat daar nog meer bij kwam kijken. Dat ik daar meer mee wilde doen werd na mijn ICT-studie echt duidelijk. Zo besloot ik om na mijn studie het meest uitdagende beroep na te jagen en beroepsmilitair te worden.

 

Tijdens mijn defensiecarrière raakte ik steeds meer gedreven en behaalde zo diverse promoties. Binnen 6 jaar was ik sergeant eerste klasse bij de Luchtmobiele Brigade ‘’De rode baretten” en werd 2 keer uitgezonden naar Afghanistan. De laatste jaren als sergeant drill instructor merkte ik dat ik veel voldoening haalde uit het 1 op 1 begeleiden, trainen en coachen van jonge rekruten.

 

De drang om hier meer mee te doen en meer mensen te helpen bij het begeleiden van hun lichamelijke doelstellingen werd steeds groter. Na verschillende sport- en voedingsopleidingen gevolgd te hebben, besloot ik dat het tijd was om mijn ambities waar te maken en personal coach te worden. In 2012 verliet ik defensie om mijn eigen bedrijf gespecialiseerd in personal training en mentale als fysieke coaching te starten.

 

"Mijn loopbaan is divers maar bevat één rode lijn: het begeleiden van mensen op het gebied van training, voeding en suppletie om zo ieders doel te bereiken."

 

Na het winnen van het Nederlandse Kampioenschap bodybuilding in 2015,  twijfelde ik steeds meer aan de supplementen die ik jarenlang gebruikt had. Ik miste de extra push en ondersteuning die mijn lichaam nodig had om verder te komen en topprestaties te leveren. Vanuit deze behoefte ben ik later dat jaar ook deze tak van sport verder uit gaan diepen wat resulteerde in de GetPro sportvoedings- en supplementenlijn. Niet alleen ik, maar een ieder heeft het recht om het lichaam met de beste middelen te voeden, binnen de GetPro producten is dan ook alleen gewerkt met de meest zuivere en hoog gekwalificeerde ingrediënten.

 

Na meer dan 3 jaar actief te zijn in een meer dan concurrerende markt, zijn de GetPro supplementen door zowel diverse marktonderzoeken als door een panel van topatleten en trainers bekroond tot favoriete merk! Topatleten en critici gaan altijd voor de hoogste kwaliteit en dit wil ik mijn klanten ook bieden.

 

Anno 2019, heeft Getpro ook een opleidingsinstituut voor personal trainers waarin zij alle facetten van het vak leren om zo bekwame en succesvolle coaches te worden.

neal norde

Kernwaardes

Discipline

Doelgericht

 

Houdt van:

Gezin, Familie en bijna alle sporten

 

Kan slecht tegen:

Ongemotiveerde mensen

 

Favoriete oefening:

Incline Dumbell Bench Press

 

Kan niet zonder:

Mass Gainer Banana Yoghurt #bigiboyshake

 

Lifestyle tip:

‘’No grind No Shine’’