Geen zin in de sportschool? Geen probleem, met onderstaande oefeningen kan jij thuis eenvoudig een volledige workout afleggen. Doordat de oefeningen het gehele lichaam aanspreken ben jij instaat om ook thuis maximaal resultaat te behalen! Are you ready?

Oefening 1: Burpees (20 herhalingen)
Let op: Start met de opdrukstand houding. Druk één keer op en maak de overschakeling naar een staande houding. Zorg voor een springende beweging omhoog en schakel vervolgens gelijk terug in opdrukhouding.

 


Oefening 2: Squats (20 herhalingen)
Let op: Zak door de benen door middel van een rechte rug. Druk het bovenlichaam vervolgens omhoog vanuit de benen, maar zorg ervoor dat de knieën tijdens het zakken niet verder komen dan de voeten.

Oefening 3: Lunges (10 herhalingen per been)
Let op: Zet het linkerbeen voor en het rechterbeen achter. Zak vervolgens door het linkerbeen, maar zorg er tegelijkertijd voor dat de knie niet naar voren geduwd wordt. Zak met het achterste been net tot het punt dat de knie de grond niet raakt en breng het bovenlichaam weer omhoog vanuit het voorste been. Doe dit 10 herhalingen per been! 

 


Oefening 4: Push ups (10 herhalingen):
Neem een opdrukhouding aan en plaats de armen op schouderbreedte op borsthoogte. Zorg voor een rechte rug en zak rustig met de borst tot net boven de grond, druk het lichaam vervolgens omhoog van de grond. 


Oefening 5 Planken (30 seconde):
Neem een opdrukhouding aan en let erop dat het lichaam op de ellebogen steunt in plaats van de handen.
Zorg ervoor dat de rug recht blijft tijdens de oefening. 
Na één ronde nog niet uitgeput? Herhaal alle oefeningen dan nog een keer! Kan jij drie rondes afleggen? 

Heb je interesse in meer oefeningen voor thuis en in de sportschool? Klik dan hier en bekijk alle GetPro oefeningen om meer inspiratie op te doen. 

Voor meer vragen zijn wij bereikbaar via de Facebook chat of stuur een mail naar info@get-pro.com.