De maand december komt er weer aan. Deze maand zit elk jaar vol drukte, feestjes, familie en vrienden. Helaas zorgt dit ervoor dat er nauwelijks tijd is om naar de sportschool te gaan. Daarnaast is het weer niet altijd even aangenaam, waardoor buiten sporten in de meeste gevallen ook geen optie is.

Juist in deze maand is het belangrijk om in het sport ritme te blijven! Daarom heeft GetPro de geschikte challenge opgesteld, waardoor jij in deze drukke maand alsnog kan sporten! Overigens zorgt deze challenge ervoor dat de extra calorieën als sneeuw voor de zon zullen verdwijnen.


De GetPro December Challenge is het ideale programma dat ervoor zorgt dat jij in deze drukke maand een dagelijkse full body workout van 15-30 min kan uitvoeren! Deze challenge is vanuit huis uit te voeren en zorgt ervoor dat jij elke dag voldoende beweegt! Ga aan de slag met de verschillende oefeningen die het maximale van het lichaam vragen, waardoor vet verbranding en fit blijven een zekerheid is. De December Challenge start op vrijdag 1 december en eindigt op zondag 31 december.

Let op: Zet jezelf op aanwezig via onze officiële Facebookpagina door hier te klikken en maak kans op een exclusieve GetPro goodiebag ter waarde van €50,-!

De December Challenge

Deze challenge staat in het teken van een full body workout. Gedurdende 30 dagen zal er een schema worden gevolgd met de volgende oefeningen:


Mountain Climbs:

Sit ups:

 


Squats:

 


Push ups:


Burpees:


Lunges:

 


Planks:


 
Bank dips:

De combinatie van deze oefeningen zorgt ervoor dat elke spier in het lichaam maximaal belast wordt, waardoor een optimaal resultaat gegarandeerd is!

Zie hier het schema voor de GetPro December Challenge:

Veel succes!

EveryBody has an athlete within!