GetPro 30 Day Squat Challenge

De dagen van zon, zee en strand zijn voorbij. De winter komt er weer aan en dat betekent dat er weer aan het lichaam gebouwd kan worden. Na het succes van de Transformation Challenge vonden wij het weer tijd voor een nieuwe uitdagende challenge. De GetPro 30 day Squat Challenge begint op 1 oktober en eindigt 30 oktober. Daag jezelf uit om het beste uit jezelf te halen!

Train thuis gemakkelijk je benen, billen & core met de ''30 Day Squat Challenge'' van GetPro. Train elke dag 15-30 min en behaal resultaat binnen slechts 30 dagen. Doe jij mee?

PS: Zet jezelf op aanwezig op de officiele Facebookpagina van GetPro en maak kans op een exclusieve goodbiebag van GetPro!


De 30 Day Squat Challenge
Deze challenge staat in het teken van de benen en de billen. Gedurende 30 dagen zal er een schema worden gevolgd met de volgende oefeningen: de Squat, de Sumo Squat en de Lunges. Bij deze oefening wordt er vooral druk uitgeoefend op de billen, benen en buikspieren. Dit zijn de perfecte oefeningen zijn om de ontwikkeling van jouw lichaam te stimuleren.


Squat


Sumo Squat


LungesZie hier de het schema voor de GetPro 30 Day Squat Challenge:


GetPro wenst alle deelnemers veel succes en vergeet niet:

EveryBody has an athlete within!