Vaak word chocolade in verband gebracht met ongezond eten en vettigheid. Maar klopt dit wel? In dit artikel lees jij alle feiten en fabels over chocolade!

Is chocolade gezond of ongezond?
Chocolade is over het algemeen ongezond, echter is er één vorm van chocolade die wel degelijk gezond is ''pure chocolade''. Pure chocolade is gezond doordat het veel antioxidanten en flavonoïden bevat. Deze stofjes zijn bijvoorbeeld ook te vinden in groente en fuit en hebben diverse psotieve eigenschappen op de gezondheid. 

Wat maakt pure chocolade gezond?
Pure chocolade is gezond door het hoge cacoa gehalte, het belangrijkste ingredient van chocolade. Cacao bevat erg veel antioxidanten en is verantwoordelijk voor allerlei 'feel-good' stofjes in je hersenen zoals endorfine en serotonine. Hoe meer echte cacao er in je chocolade zit hoe hoger het antioxidant gehalte en hoe gezonder dit voor je is.
Hoe kan ik optimaal profiteren van pure chocolade?
Als jij optimaal wilt profiteren van chocolade is het belanrijk dat de chocolade zo puur en donker mogelijk is. Dit komt doordat pure chocolade een lager suiker- en vetgehalte bevat (melk- en witte chocolade zou je daarom moeten laten staan). Gezonde chocola bevat op zijn minst een cacao gehalte van 54%, dit is de enige soort chocolade die onder de categorie ''gezond'' valt. Kijk dus altijd naar het cacao gehalte van de chocolade die jij aanschaft!

Waarom zijn de supplementen van GetPro gezond voor mij?
GetPro heeft 2 supplementen die chocolade bevatten ''Whey Isolate'' & ''Casein Isolate''. Beide supplementen bevorderen het herstelproces d.m.v. het gebruik van pure eiwitten. Met een minimale eiwitgehalte van 92%, begeeft GetPro zich in het hoogste kwaliteitssegment! Door het gebruik van pure en magere cacao in deze supplementen, zorgt GetPro voor de ultieme gezonde smaak. Dus, wil jij optimaal genieten tijdens het herstelproces? Bekijk hier de chocolade supplementen van GetPro!

Let op: Gebruik nu de kortingscode ''GETCHOCO'' en profiteer van 25% korting op jouw gehele aankoop!