Stap 1: Voeding
Je doelstelling bereiken begint bij je voeding, beter op je eten letten, betekent minder vetinname! Wat er voor zal zorgen dat jij je ideale gewicht behaalt. Ook zal je ook meer moeten bewegen! Dit betekent dat je meer energie verbruikt, zorg dus dat je altijd voldoende calorieën binnen krijgt. Zoals je ziet, komt er bij het letten op je eten veel kijken! GetPro helpt je graag een handje! Door middel van onze voedingsschema's opgesteld door onze professionals, geschikt voor elk niveau, duur en doel, behaal jij maximaal resultaat! Klik hier voor meer informatie over voeding en onze voedingsschema's.

Stap 2: Training
Als jij je doelstelling wilt bereiken, zal je meer gaan moeten bewegen. Je zal cardio moeten combineren met krachttraining. Daarnaast is de balans tussen intensieve duurtraining en hersteltrainingen van groot belang. Net als bij voeding komt er bij training meer kijken dan je denkt. Ook hier is GetPro de oplossing! Door middel van onze trainingsschema's opgesteld door onze professionals, geschikt voor elk niveau, duur en doel, behaal jij maximaal resultaat! Klik hier voor meer informatie over training en onze trainingsschema's. 

Stap 3: Supplementen

GetPro adviseert het gebruik van supplementen om jouw dat extraatje te geven om effectief te kunnen trainen en maximaal resultaat te behalen. Ook is het gebruik van supplementen in sommige gevallen van noodzaak, omdat het lichaam zelf niet alle voedingsstoffen kan aanmaken. 

Maar voor veel sporters is het gebruik van supplementen onbekend terrein! Wat voor supplementen moet ik gebruiken? Wanneer moet ik de supplementen gebruiken? En, in welke doseringen moet ik supplementen gebruiken? Gelukkig heb jij dat probleem niet, met onze professionals die altijd voor jou klaar staan. Klik hier voor meer info over onze supplementen, het gebruik van supplementen en doseringen