GetPro staat voor Get Professional en dat is ook de rode draad door mijn leven heen. Als jong mannetje droomde ik ervan om profvoetballer te worden, dit is helaas niet gelukt maar kwam dat door mijn kwaliteiten of omdat ik niet wist hoe ik dat moest worden?

Met de visie die ik nu heb denk ik dat het inderdaad mogelijk was geweest als ik de juiste mensen om me heen had verzameld die precies wisten hoe ik dat moest worden.

Deze visie heb ik ontwikkeld in mijn diensttijd waar ik 9 jaar kennis en ervaringen heb opgedaan bij de rode baretten met o.a. twee uitzendingen naar Afghanistan.

In het leger kan jij alles worden wat jij voor ogen hebt, mits je ervoor wilt gaan en je gezondheid het toelaat. Moment dat jij de keuze hebt gemaakt en er 100% voor gaat zijn er bekwame top instructeurs die dezelfde weg als jou bewandeld hebben en precies weten hoe jij je doel gaat behalen!

Na 6 jaar werd ik 1 van die instructeurs die honderden nieuwe ‘’rode baretten’’ heeft geholpen om die felbegeerde opleiding te halen en geloof me elk individu had een ander verhaal maar alle hadden zij hetzelfde doel en 100% commitment afgegeven, om er alles binnen hun macht aan te doen om die ‘’pet’’ te halen. Ik liet ze slechts zien HOE!

Na 9 jaar ben ik met deze ervaring op zak op zoek gegaan naar en nieuwe uitdaging ik wou personal coach worden. Hier ben ik de wereld voor over gevlogen en heb ik tientallen opleidingen gevolgd over voeding en training om uit te vinden wie mij dat kon leren en HOE ik personal coach kon worden!

Na 2 jaar en opleidingen vond ik het tijd om de dienst te verlaten en mij als ZZPer volledig te focussen op het zijn van een Personal coach met alle kennis die ik had opgedaan.

Door mijn fysiek als coach die al 15 jaar aan krachttraining deed kreeg ik al snel heel veel aanvragen van “bodybuilders” die een wedstrijd op de planning hadden staan en op zoek waren naar begeleiding. Vaak wimpelde ik deze af omdat ik niet wist HOE, want ik had dit pad zelf nooit bewandeld. Ik besloot op zoek te gaan naar iemand die wel wist HOE, en mij wellicht eerst zelf kon helpen die ervaring van het podium op te doen.

In 2015 werd ik na 1 jaar volledig te leven en trainen als bodybuilder Nederlands kampioen op het NK-bodybuilding, Ik had dus wederom iemand gevonden die wist HOE en nu bezit ik die kennis en ervaring ook.

De rode draad door dit verhaal is HOE en dit is precies de reden Hoe Getpro ontstaan is, Ik heb inmiddels honderden klanten mogen begeleiden die vaak een doel hadden waar zij 100% commitment voor wilde afgeven alleen niet wisten HOE. Door het vinden van de juiste persoon konden zij het juiste pad bewandelen om hun eigen doelstelling te behalen.

In onze visie bij getpro vinden wij dat iedereen die bereid is 100% commitment af te geven, er recht op heeft iemand te vinden met de juiste kennis en ervaring die ze op reis meeneemt, en laat zien hoe zij hun gewenste doel kunnen behalen. Omdat bij Getpro onze passie sport is ligt onze kracht altijd binnen de 3 belangrijkste pijlers voor optimale prestatie: Voeding, Training en Suppletie.

In die 3 pijlers voorzien wij eenieder met doelen en ambities van alle benodigde tools om hun droomfysiek of prestatie te behalen.

Everybody has an athlete within, and we believe in the athlete”

Are u ready to GetPro?


Neal Nordé

GetPro

Founder/CEO