Blijf in beweging
Om fit en gezond te blijven is het belangrijk dat je blijft bewegen. Met dit in het achterhoofd, zijn er toch nog een hoop mensen die niet tot nauwelijks in beweging blijven. Dit heeft veelal te maken met een tekort aan motivatie. Sporters verliezen hun motivatie, zodra het gewenste resultaat niet behaald wordt binnen een behaald periode. Voor deze sporters zijn er meerdere trainingsmethodes beschikbaar, die je gemakkelijk en snel kunt uitvoeren, om toch dat gewenste resultaat te behalen.

HIIT-Training
De High Intensity Intverval Training, beter bekend als HIIT, is een innovatieve trainingsmethode waarmee je met een half uur bewegen per week toch in vorm kunt komen/blijven. De ontwikkelaars van deze trainingsmethode, beweren dat je met 10 minuten cardio (fietsen, hardlopen, etc.) en met 20 minuten krachttraining, je conditie/fysieke gesteldheid gemakkelijk op peil kan houden. Dus, ben jij druk in het dagelijks leven en wil je snel en gemakkelijk fit blijven, lees dan verder.

Uitvoering

De HIIT-trainingen zijn op meerdere manieren uit te voeren. Zo kan je het gewenste resultaat behalen door in korte tijd je hartslag zo hoog mogelijk te krijgen. Een goede manier hiervoor is het gebruik van cardio apparaten en/of hometrainers. Heb je geen gym membership of een hometrainer, gebruik dan de trap (10 min. op en neer). Naast de cardio is het ook belangrijk om krachtoefeningen uit te voeren, om zo je gehele lichaam wakker te schudden en effectief vet te verbranden. Denk hierbij aan de volgende oefeningen: Push-ups, crunches, tricep dips, squats en/of planken.

Balans
Naast voldoende bewegen is voeding ook zeer belangrijk, zorg er altijd voor dat het lichaam de juiste voedingsstoffen binnen krijgt om het gewenste resultaat te bereiken. Meer tips over voeding kan je hier vinden. Een gemakkelijke manier om gezond en effectief de juiste voedingsstoffen binnen te krijgen is d.m.v. het gebruik van voedingssupplementen. Voedingssupplementen zijn de perfecte aanvulling op de dagelijkse voeding en ondersteunen het lichaam om het gewenste resultaat te bereiken. Klik hier voor de hoogste kwaliteit voedingssupplementen van GetPro en lees welke supplementen perfect bij jouw doel aansluiten.

Mocht je hulp nodig hebben bij het vinden van een goede balans tussen je voeding en de trainingen. Neem dan gerust contact met ons op via onze chat of stuur een DM op onze Facebook om zo met Neal in contact te komen.

Bronnen:
Metronieuws
DailyMail