Een goede levensstijl is belangrijk

De hedendaagse sportwereld staat momenteel in de ban van het gezond leven door te sporten en tegelijkertijd te presteren. Bij veel sportverenigingen zie je dat kinderen vanaf jongs af aan al lid worden bij een vereniging. Dit omdat sporten gezond is, goed voor de ontwikkeling van het kind is en plezier met zich meebrengt. Echter is het nog bij veel sportverenigingen zo dat er activiteiten aanwezig zijn binnen de vereniging die een gezonde levensstijl juist tegenspreken.

Zo zie je bij meer dan 50% van de sportverenigingen dat ouders, coaches of toeschouwers nog langs de zijkant roken. De sportkantines verkopen voornamelijk vetrijk en ongezond eten en daarnaast wordt er ook nog veel alcohol geschonken. Gezond leven en een prestatie neerzetten is wat veel mensen belangrijk vinden, daarbij wordt vaak vergeten dat voeding de belangrijkste factor is. Je lichaam heeft de koolhydraten, eiwitten en goede stoffen nodig, anders zullen de spieren niet maximaal kunnen presteren. Echter halen mensen over het algemeen niet het aantal eiwitten uit hun eten wat nodig is om de spieren optimaal te laten herstellen. Voeding is één ding om te kunnen presteren, supplementen zijn er om de tekorten bij herstel of tijdens een hevige inspanning aan te vullen.GetPro vindt het heel belangrijk dat mensen gezond leven en lekker in hun vel zitten. Natuurlijk is het niet erg dat er een enkele keer iets ongezonds gegeten wordt! Om een gezonde levensstijl te hanteren, is het nou eenmaal belangrijk om gezond te eten, niet te roken en geen alcohol te drinken. Wij stimuleren een gezonde voeding door gevarieerde recepten en afgestemde voedingsschema´s aan te bieden. Op onze website vindt je niet hedendaagse en gezonde recepten, dit om het eten te variëren en tegelijkertijd gezond te houden.

Daarnaast zorgen de trainingsschema´s ervoor dat je het maximale uit jezelf haalt, zodat de workout effectief is. Aan de hand van 3 stappen wordt duidelijk hoe jij jouw persoonlijke doelstellingen kan behalen!Heb je vragen? Twijfel dan niet en maak gebruik van de Live Chat met Neal Nordé

EveryBody has an athlete within!