De afgelopen jaren is de populariteit van trainen en sporten, zowel binnen als buiten enorm gestegen. Eén van de belangrijkste aspecten tijdens het trainen is voeding, maar hoe zit het met jouw voeding? Wat voor voeding moet ik als sporter binnen krijgen? Wanneer moet ik als sporter eten? Moet ik als sporter gevarieerd eten?  Moet ik naast mijn normale voeding ook gebruik maken van supplementen? Dit zijn vragen waar menig sporter mee te kampen heeft!

 

Neal Nordé & Richard Vredenburg zagen dit probleem en besloten GetPro op te richting. GetPro is een web-platform voor en door (top)sporters, waar iedereen terecht kan voor advies over voeding, training, supplementen etc. Daarnaast kunnen sporters hier ook motivatie en inspiratie op doen doormiddel van GetPro rolmodellen. GetPro rolmodellen zijn topsporters in verschillende disciplines die volgens de GetPro lifestyle leven. Deze sporters worden op de voet gevolgd, waarna er advies wordt gegeven over het gebruik van training, voeding en supplementen. Maar dit is niet het enige!

 

Sporters gebruiken voeding en supplementen om hun sportprestaties te verhogen en om goed te kunnen herstellen na lichamelijke inspanning. Om het maximale uit sporters te halen, heeft GetPro haar eigen supplementen lijn gecreëerd met 14 verschillende producten. De producten van GetPro worden geproduceerd in Nederland en verschaft aan de klant met gebruiksomschrijvingen en een duidelijk advies.

 

Kortom, heb jij vragen over training, voeding en/of supplementen? Wil jij je sportprestaties verhogen en denk je te kunnen leven volgens de GetPro lifestyle? Wil jij leren van grote namen in verschillende disciplines?

 

Schrijf je dan nu in op www.get-pro.com en ontdek wat GetPro voor jou kan betekenen!