Op zaterdag 9 en zondag 10 december wordt het jaarlijkse S.A.P. weekend in Veldhoven gehouden. Dit is HET krachtsportevenement uit de Benelux, waarbij de fitness en bodybuild industrie bij elkaar komt. Maar wat valt er nou precies te zien tijdens dit unieke evenement?

Tijdens dit buitengewone weekend komen de grootste merken uit de sportwereld van de Benelux bij elkaar. Laat je inspireren door de unieke trainingsmethodes, voedingspatronen, supplementen en merchandise artikelen. Luister naar de verhalen van bekende rolmodellen en vooral de weg die zij bewandeld hebben om dit resultaat te bereiken. 

                                                                                                              GetPro Stand: Nr. 41          

Natuurlijk is GetPro ook aanwezig! Kom langs om te zien welke mensen er achter GetPro zitten en maak ook kennis met de GetPro rolmodellen.

Daarnaast staat het S.A.P. evenement ook in het teken van bodybuilding. Tijdens dit evenement nemen beginnende bodybuilders het tegen elkaar op om een ticket te bemachtigen voor de B-klasse bodybuilding. Ook deze atleten hebben maanden moeten trainen om het optimale resultaat te behalen. Benieuwd naar wat er in een korte tijd bereikt kan worden? Kom dan vooral een kijkje nemen.

Tot dan!