De transformation challenge is de jaarlijkse transformatie wedstrijd van GetPro. De gene die de grootste fysieke transformatie in een tijdsbestek van 6 maanden weet te maken wint de challenge en daarmee ook de hoofdprijs van €2.500 cash!

Tijdens de challenge zullen de deelnemers hun voortang posten op het forum van GetPro en daarmee hun inspanningen vertonen aan de jury en alle andere deelnemers. De challenge is van start gegaan op 1 februari en zal eindigen op 1 augustus dit jaar. De winnaar zal gekozen worden door Neal Nordé (atleet en oprichter van GetPro) en bekend worden gemaakt aan het publiek op 8 augustus. Namens iedereen van GetPro wensen wij alle deelnemers veel succes! 

De GetPro Transformation Challenge is nu ruim 15 weken onderweg, met nog 22 deelnemers is het veld ijzersterk. Wie denk jij dat er gaat winnen? En, wie maakt de grootste transformatie en gaat er vandoor met de hoofdprijs van € 2.500 cash?

Ben jij beniewd hoe de deelnemers nu op weg zijn? Lees dan hier hoe jij de exclusieve Transformation Challenge op de voet kan volgen!

1. Log in
2. Klik hier en ga naar het forum
3. Bekijk de verschillende forum topics en lees alles over de Transformation Challenge!