Mijn bodybuildingen jaren

Tijdens mijn bodybuildingen jaren heb ik jarenlang bestaande supplementen gebruikt, toch miste ik net de extra boost die mij ondersteunde om mijn shape en doelstellingen te behalen. Door deze missende behoefte, was ik meer dan vastberaden om een eigen supplementenlijn op te zetten, waarbij ik niet alleen zelf maar ook andere atleten kwalitatieve en zuivere supplementen kon aanbieden. Het resultaat zijn de GetPro supplementen.

Na meer dan een 3 jaar actief te zijn in een meer dan concurrerende markt, zijn onze supplementen door zowel diverse marktonderzoeken als door een panel van topatleten bekroond tot favoriete merk! Topatleten en critici gaan altijd voor de hoogste kwaliteit en dit willen wij onze klant ook bieden.

 Wat is Getpro?

Getpro is een internetbedrijf dat gespecialiseerd in voeding, training en suppletie van recreatie en topsporters met doelen en ambities. Wij inspireren sporters d.m.v. kennis te delen over voeding, training en ambities op ons unieke platform Get-pro.com

Wij willen De levenskwaliteit van mensen verhogen door het inspireren, informeren en het aanbieden van de Getpro lifestyle. En hulp bieden bij het vinden van de perfecte balans tussen voeding, training en suppletie.


Waarom Getpro?

Waar andere webshops zich alleen focussen op het verkopen van tientallen verschillende merken en producten waarin u als klant verdwaald in uw keuze.

Biedt Getpro u een helpende hand om de juiste producten te vinden die passen bij jouw specifieke doelstelling. Alle producten worden 100% in Nederland geproduceerd waar de strengste gezondheidseisen gelden en geen ongeldige claims op producten worden toegelaten, U krijgt dus wat u ziet en leest op onze producten.In het Kort

Getpro is uw betrouwbare partner met een ‘’hands on’’ en doelgerichte aanpak als het gaat om het bereiken van onze doelstellingen. Ons innovatieve platform is toegankelijk voor eenieder. Getpro heeft klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan, en zal dit ten alle tijden waarborgen.

Neal Nordé

Getpro

Founder/CEO

Bekijk de GetPro supplementen