Het nieuwe jaar


Het nieuwe jaar is begonnen en jij bent zwaar gemotiveerd om na je korte vakantie de gym in te gaan en te knallen om je nieuwe doelen te behalen, maar je komt er al gauw achter dat na je lange werkdag geen puf en kracht bezit om je training zo effectief en intensief af te werken als jij zou willen. Voor die dagen biedt een pre workout supplement een uitkomst!


Hierdoor heb je de mogelijkheid om wat motivatie, energie, kracht, uithoudingsvermogen en focus uit een potje te halen om zo toch je workout te ‘’ownen’’

Waarom Getpro elite pre-workout?


De getpro pre-workout is ontworpen om het lichaam te voorzien van energie, focus en intensiteit zodat jij gemotiveerder bent om langer en zwaarder te trainen. Doordat de bloedsomloop tijdens je training wordt bevorderd en je de intensiteit en de duur van de training kunt verhogen kan dit bijdragen tot een verbeterde spiergroei.

Wat biedt de elite pre workout jou:

  1. 3 verschillende soorten creatine om de spieren te voorzien van extra energie die jou in staat stellen om 1 a 2 reps meer uit een set te halen tijdens je training.
  2. Beta alanine stelt om een set langer door te voeren zonder te moeten stoppen door te veel melkzuur in de spier.
  3. Citrulline en L-arginnine (AKG) voor verhoging van stiksofmonoxide (NO) dit zorgt voor vaatverwijding waardoor een betere toevoer van bloed en zuurstof is naar de spieren met als resultaat een betere pomp tijdens de training.
  4. Taurine om jouw energielevels te boosten voor en tijdens je training en de afbraak van melkzuur in de spieren te bevorderen tijdens training.
  5. L-tyrosine voor de aanmaak van verschillende hormonen waaronder dopamine en adrenaline voor een betere focus
  6. Guarana en cafeïne voor het verhogen van de stofwisseling, focus en het uithoudingsvermogen tijdens de training.
  7. Vitamine B3 en B12 bevorderen de energieproductie en werkt tegen vermoeidheid tijdens de training.

De pre workout van Getpro is jouw ideale partner in de gym om elke training maximaal te kunnen presteren.Wanneer gebruik je de ultimate pre workout?


Neem 1 schep 15 tot 30 min voor de training

Lees meer over de Ultimate Pre Workout