In dit artikel lees jij alles over de winnaar van de GetPro Transformation Challenge, die zich 
6 maanden lang heeft ingezet voor de ultieme lichaamstransformatie en de hoofdprijs pakte van maar liefst €2500 cash! Voor meer info over de GetPro Transformation Challenge 2017 klik je hier.

De winnaar en zijn verhaal
De winnaar van de GetPro Transformation Challenge 2017 is de 42
 jarige ''Clymond Winklaar'' uit Den Haag. Hierbij willen wij de mogelijkheid nemen om je te feliciteren met jouw wonderbaarlijke lichaamstransformatie! Je hebt 6 maanden lang ongelofelijk hard gewerkt om dit te bereiken, je bent een inspiratie geweest voor alle deelnemers en voor het team van GetPro.Het resultaat spreekt voor zich. Petje af!Lees hieronder hoe Clymond in samenwerking met GetPro de maximale transformatie bereikte!

Dagboek Clymond Winklaar.

Hoofdstuk 1: Start van de GetPro Transformation Challenge 2017
Ja!!!! Hier zijn we dan.... The road to another lifestyle. Nu ga ik het eindelijk echt doen! Na vele keren begonnen te zijn, ga ik er deze keer ook door tot het einde om mijn doelstelling te bereiken.

In het verleden had ik vaar problemen omdat ik het geloof niet had: Regelmatig eten. Ik had altijd een excuus dat het om wat voor reden dan ook (vaak werk) niet lukte om op tijd te eten. Soms at ik alleen 's ochtends wat en dan zat ik 's avonds laat weer te "snaaien". Mijn vrouw zegt altijd : Je denkt dat ik het niet weet maar ik hoor die zakjes wel krakelen hoor!!! Gister had je ook al gesmokkeld. 

Nu wil ik echt beginnen en een gezondere lifestyle aanhouden om mijn lichaam gezond te houden. Je moet er tenslotte de rest van je leven mee doen. En wat is er nou een betere motivatie dan een heel team die samen met jou dat hele traject doorloopt. 

Mijn huidige stats: 
Gewicht: 119Kg.
Arm: 47 cm.
Buik: 116 cm.
Chest:124 cm.

Ik ga beginnen met het Get Mass totaalplan (voedings- en trainingschema) van GetPro. Daarnaast heb ik het GetPro Transform Stack aangeschaft. Deze supplementen zullen mij helpen met het bereiken van de ultieme lichaamstransformatie.


Mijn huidige vorm:


Succes iedereen!!! Unleash the athlete within...

Hoofdstuk 2: De kop is eraf! 
Goedenmorgen allemaal, hier zijn mijn tweede foto's van de Get Pro Transformation Challenge. De eerste week was wel wennen, had twee keer een cheat day(één cheatday duurde zelfs 1/2 dag hahaha). Maar heb mezelf keihard gestraft met de volgende dag een Heavy Legday. Daarnaast werkt het Get Mass totaalplan van GetPro erg gemakkelijk, je weet waar je aan toe bent en je kan altijd terecht voor advies! 

Ik gebruikt de supplementen van Get Pro en voel inderdaad het verschil. Ik voel me fitter en minder moe. Voor het slapen neem ik nog een caseine shake en ik voel gewoon dat t werkt. Niet dat andere supps niet goed zijn maar die heb ik in de kast laten liggen nu.De Omega 3 van Get pro is zeker ook een aanrader deze heeft me goed geholpen bij het stillen van honger. Iets wat me normaal niet makkelijk lukt.

Met hulp van mijn vrouw heb ik me netjes aan mijn voedingsschema gehouden door op tijd eten. Ook dit voedingsschema is te vinden in het Get Mass totaalplan Van GetPro. Vandaag stond ik op de weegschaal, en ben wel degelijk afgevallen! Van 119Kg naar 112,5Kg vind ik toch wel netjes maaaar.....het kan altijd beter. We hebben nog een lange weg te gaan.

Mijn huidige stats: 
Gewicht: 112,5Kg.
Arm: 48 cm.
Buik: 107 cm.
Chest:125 cm.

Mijn huidige vorm:


Hoofdstuk 3: In de problemen
Hi GetPro Challenge Familie, aller eerst wil ik iedereen bedanken voor al de goede reacties en ja hier zijn we dan onze 3e foto. Na mijn tweede foto ging ik wel wat minder, geen tijd om te sporten!  Ik ben in totaal 4 keer naar de Gym geweest, maar heb wel goed om mijn voeding gelet. Ik heb me vandaag opnieuw gewogen, maar ben niet eens één kilo afgevallen. Voor de volgende zal ik beter mijn best moeten doen en gas op de cardio.

Ook heb ik de laatste weken geen supplementen gebruikt en ik merk het echt, pump in de body is wat minder dus vandaag even het Get Pro Build Muscle pakket bestellen!  I need to get back on track! Ik zal voortaan ook meer online zijn elk advies is welkom.

Oooh ja OMG, na mijn ervaring van de 2de foto heb ik besloten om na elke fotosessie een cheat day in te lassen. Dit is mijn verhaal: De vorige keer maakte ik een foto en was blij om vooruitgang te zien. En het wat mijn cheatday dus ik begon met als ontbijt donuts...whahahah lekker oreo gegeten , broodje uitsmijter ham kaas en s'avond Pizza!!! Mijn lichaam kon het niet aan heb de hele avond alleen maar gekotst van boven en onder. ik denk dat mijn systeem zo clean was en al deze lekkere dingen ongewenste waren. Maarja het blijven toch lekkere dingen, dus vandaag ga ik toch rustig aan doen met cheaten. Deel je ervaring!! Are You Ready To Get Pro


Mijn huidige stats: 
Gewicht: 111,7Kg.
Arm: 48 cm.
Buik: 104 cm.
Chest:120 cm.

Mijn huidige vorm:


Hoofdstuk 4: Niet tevreden
Hi Get Pro Family, dit zijn mijn foto's ( ik ben eigenlijk niet blij met de resultaten). Ik heb de afgelopen weken niet kunnen trainen en me weining gehouden aan mijn voedingsschema, maar " Quitting is NOT a option. Ik heb even alle foto's van de members bekeken en ziet er goed uit, morgen zal ik iedereen persoonlijk een reactie geven op hun resultaten. Don't Give UP Peeps gewoon doorgaan!!!

Mijn huidige stats: 
Gewicht: 109,8Kg.
Arm: 48 cm.
Buik: 101 cm.
Chest:116 cm.

Mijn huidige vorm:


Hoofdstuk 5: Vakantie
Hallo, ik weet niet of het toegestaan is maar heb mijn foto al eerder gemaakt, ben momenteel op vakantie en het gaat helemaal, maar dan ook helemaal fout. Eten, drinken en niet kunnen trainnen Cry meten en wegen gaat me deze keer ook niet lukken tenzij ik ergens een weegschaal ergens kan vinden. Voor nu Grtz from the Sunny Island Curacao Smile

Mijn huidige stats:
N.V.T. (heb geen weegschaal/meetlint)

Mijn huidige vorm:


Hoofdstuk 6: Terug van vakantie
Hoi, ik ben nu een week terug van vakantie en vandaag de schade opgemeten. Maar liefst 3 kilo aangekomen, nu back on track Gas, linker baan, Let's Go!! 

Mijn huidige stats:
Gewicht: 112,1Kg.
Arm: 48 cm.
Buik: 101 cm.

Mijn huidige vorm:Hoofdstuk 7: Back on track! 
Hi GetPro Family, ik ben weer laat met het posten van mijn Foto's wat gaat de dagen snel zeg! Afgelopen week niet zoveel gedaan qua sporten (stress stress stress Mac book is gecrasht).  Ik heb me wel strak aan mijn voedingschema gehouden en aankomende vrijdag gaan we weer lekker sporten. Vandaag op de weegschaal gestaan en ben ik 4,5 kg afgevallen. Ik hoop dat ik de finished line passeert met 100kg   (van 119kg naar 100kg is toch wel een kindje minder op je rug)Wink  Let's GO!!!

Ik heb nu ook het Build Muscle pakket van GetPro aangeschat. Deze focust zich op het opbouwen van spiermassa. Dit is wat ik wil bereiken, omdat ik nu al aardig wat ben afgevallen. Daarnaast heb ik contact opgenomen met Neal Nordé van GetPro. Hij heeft samen met mij een nieuw trainingsschema en voedingsschema opgesteld voor de laatste weken. Knallen maar. Advies van GetPro kan je gewoon aanvragen om het platform, heel simpel! 

Mijn huidige stats:
Gewicht: 107,1Kg.
Arm: 47 cm.
Buik: 94 cm.
Chest:116 cm.

Mijn huidige vorm:Hoofdstuk 8: Doorpakken nu! 
We zijn bijna aan het einde van de challenge. Ik heb me hard ingezet de laatste weken en het resultaat mag er dan ook zijn. Ik zit nu om 100,2Kg. Ik hoop mijn streefgewicht te behalen voor het einde van de challenge (onder de 100Kg. wegen). Zie hieronder mijn laatste stats. De laatste weken in ieder geval ruim 7 kilo afgevalen!!!!!  

Mijn huidige stats:
Gewicht: 100,2Kg.
Arm: 47 cm.
Buik: 98 cm.
Chest:118 cm.

Mijn huidige vorm:


Hoofdstuk 9: Laatste loodjes tot de finish!
De 6 maanden van de GetPro transformatie Challenge zitten erop. Het was niet makkelijk met heel veel vallen en opstaan, het cheaten in none cheating day, het geen zin meer hebben in trainingsdagen en voedingsplannen. En op een dag stond ik op en the voice in me said: "DOE HET GOED OF DOE HET NIET" dit is je kans. Dit was het moment dat ik 100% ervoor ging.

Met behulp van het GetPro Get Mass totaalplan, in combinatie met de coaching van Neal Norde begon ik echt resultaten te zien.Wat ik al eerder had gepost op het Get Pro transformatie forum: dat ik tevreden zal zijn met een streefgewicht van 100kg.
Dit blijkt nu te zijn 95.2 kg!!!!

Heb mijn foto's naast elkaar gezet en ik mag zeggen dat ik tevreden ben. Thanks to Personal trainer Neal Norde voor het coachen en het opstellen van mijn voedingsplannen/workoutschema's zonder jou motivatie had ik het niet volgehouden...And Yes I Know! het wordt tijd om een keer bij GetPro Gym te gaan voor de echte hardcore workout (nu durf ik het wel aan).

Thanks to my lovely wife for the support het waren soms harde dagen koolvis en dingen hahahahah. Dit is een nieuw begin.... I'm ready To Get Pro!

Mijn stats op 1 feb:                                      Mijn stats op 1 Aug.
Gewicht: 119Kg.                                          Gewicht: 95.2Kg 
Arm: 47 cm.                                                     Arm: 45 cm.
 Buik: 116 cm.                                                    Buik: 92 cm.
Chest:124 cm.                                                 Chest:117 cm.

Mijn vorm op 1 Aug, 2017:


Voor de gehele transformatie van Clymond en de transformaties van alle andere deelnemers klik je hier. Let OP: De voortgang is alleen zichtbaar voor members. Log dus eerst in voordat je naar de pagina gaat. 

EveryBody has an athlete within!