0 Producten (0)

Online personal coaching

Online personal coaching wordt vaak gekozen door klanten die niet de tijd, geld of de behoefte hebben aan een fysieke coach op locatie, maar wel op zoek zijn naar begeleiding en bereid zijn om 100% commitment af te geven om hun droomfysiek of prestatie te behalen.

 • Persoonlijke trainingsschema’s op maat.
 • Voedingsadviezen en schema’s gebaseerd op jouw leefstijl.
 • Volledige online coaching via de GetPro online coach app.
 • Train waar en wanneer jij wilt.
 • Maandelijkse feedback gesprek via skype.
 • Al jouw progressie volledig in zichtbaar in de app.
 • Met 100% commitment dezelfde resultaten als met een fysieke coach.

 

 

 

 

Hoe werkt online coaching?

Het traject start met een telefoon/skype gesprek met jou waarna je een intake formulier ontvangt via de mail. In het intake formulier staan veel persoonlijke vragen en over je doelen, je leef-, voedings- en trainingsgewoontes. Ik ga zorgvuldig met jouw gegevens om, deze gegevens zullen niet openbaar of aan derden worden getoond.

Na het retourneren van het intake formulier ga ik een account voor je aanmaken in de Getpro online coach app. Jij ontvangt een e-mail met een uitnodiging om je account te bevestigen en een wachtwoord aan te maken. Na het activeren kun jij de apps in de Play Store of Apple Store downloaden genaamd Getpro online coach en Food. Log bij beide apps en wij kunnen van start!

 

               

 

Trainingsschema online personal coaching

Na het ontvangen van jouw intake formulier en activatie van de app ga ik direct aan de slag om een schema op maat te maken die aansluit bij jou doelstellingen en wensen. Elke maand ontvang jij nieuwe progressieve schema’s om in het spoor te blijven van onze gezamenlijke doelstelling. Het loggen van resultaten is hier een belangrijk onderdeel om progressief te blijven trainen, ook dit kan geheel in de app worden bijgehouden.

 

Voedingsadviezen en schema’s online personal coaching

Na het ontvangen van jouw intake formulier en activatie van de app ga ik aan de slag met het berekenen van je dagelijkse caloriebehoefte die aansluit bij jou doelstellingen en wensen. De calorieberekening die ik maakt zal aangeven hoeveel calorieën jij per dag mag eten en hoeveel koolhydraten, eiwitten en vetten je uitgesplitst binnen moet krijgen per dag.

Aan de hand hiervan zal ik dagelijks een schema op maat inplannen die jij als leidraad zal gebruiken. Voeding is en blijft lastig en daarom zal ik jou intensief blijven begeleiden op het gebied van voeding en training. Waar nodig is zal ik jouw tips geven, recepten sturen, dag schema’s maken en helpen bij de gezonde keuzes.

 

 

 

Progressie meten en wegen met online personal coaching (skypegesprek)

Elke maand zullen wij op vaste data een feedback moment inplannen om te kijken hoeveel progressie we geboekt hebben en hoe onze samenwerking de afgelopen maand is verlopen, en of jij vragen hebt over de afgelopen periode. Om jouw progressie vast te kunnen stellen zal je maandelijks een meting moeten doen en het meetformulier invullen. De meting kan jijzelf doen mocht jij een weegschaal hebben die ook de vet % en spier % meet en jij een partner of buddy hebt die jouw omvang kan meten. Je kan ook vragen of de fitnesscoach op de sportschool deze meting voor jou kan uitvoeren.

 

 

Hoe meet ik mijn omvang?

Gebruik een flexibel meetlint van ongeveer 120 cm

 • De schouderomvang meet je op het meest uitstekende deel van je schouders in een rechte lijn.
 • De borstomvang meet je op tepelhoogte.
 • De arm omvang meet je op het breedste gedeelte van de bovenarm (niet aanspannen)
 • Je taille meet je op precies boven de navel in een rechte lijn (buik ontspannen)
 • De heupomvang meet je op het breedste gedeelte van je heupen, het meetlint moet over de billen heen komen.
 • De beenomvang meet je over het breedste gedeelte van je bovenbeen.
 • Kuitomvang meet je over het breedste gedeelte van je kuit