0 Producten (0)

Online personal coachingProgressie, wil jij dat ook?


Maak nu de keuze om met onze professionals aan de slag te gaan. Jouw succes staat namelijk gelijk aan ons succes wat je doel ook is!

Training


Ons persoonlijke coaching programma bevat een volledige reeks trainingsprogramma's, van krachttraining tot cardio- en actieve rustsessies. Alles volledig aangepast op jouw wensen.

• Volledige trainingsprogramma’s
• Resultaatgerichte begeleiding.
• Train waar en wanneer je wilt.


Lees meer

Voeding


Een uitgebreide intake geeft ons alle inzichten die wij nodig hebben om een voedingsprogramma op maat te maken met je wensen en behoeftes, en die jij makkelijk kunt volhouden.

• Voeding op maat.
• Coaching via de onze foodapp.
• Lifestyle die bij jou past.


Lees meer

Nutrition


Herstellen, voeden en maximaliseren! Essentiële micronutriten die jou verder helpen.

In het leven van de gemiddelde sporter zijn supplementen niet meer weg te denken.

Niet elk lichaam vraagt om dezelfde om het vinden de juiste combinatie en balans.


Lees meer
product promo
Build Muscle Pakket

Persoonlijk
Ieder mens is uniek en streeft andere doelen na. Wij ontwikkelen voor iedereen een op maat gemaakt totaalplan. Met specifieke haalbare doelen in een passend tijdsframe.

Trainingsprogramma's
Het online persoonlijke coaching omvat een volledige reeks trainingsprogramma's, van weerstandstraining tot cardio- en actieve rustsessies, en allemaal volledig op maat gemaakt.

Voeding
Wij starten dit persoonlijk plan met een volledige audit van de huidige voedingsgewoonten. Op basis van deze screening en het gewenste doel, wordt een plan gemaakt samen wat niet alleen doeltreffend is, maar ook bij jou als persoon past.

Lifestyle
Resultaat boeken en behouden is geen sprint maar een marathon. Met onze methodes ontwikkel jij een persoonlijk en evenwichtig nieuwe levensstijl waarin het behalen van jouw doelen voorop zullen staan.

Unieke formule
Geen tijd meer verspillen aan inefficiënte trainingen en diëten die nooit echt klikken. Je werkt 1 op 1 samen met je online coach om een duurzaam voedingsplan en een trainingsregime te creëren dat resultaten oplevert die passen bij je leven.

Locatie
Het maakt niet uit waar jij woont of traint, ons programma is speciaal ontworpen op basis van de gym of omgeving waarin jij gaat trainen.

Hoe werkt het?


Op basis van de informatie verzameld uit het intake formulier en het skype gesprek, ontwerpen wij een op maat gemaakt transformatie programma. Zodra dit plan is geïmplementeerd, zullen we je voortgang monitoren via dagelijkse e-mails en constante feedback in de app, waarbij je onderweg kleine wijzigingen in het plan aanbrengt waar en wanneer dat nodig is.


Lees meer

Abonnementen


Elke abonnement bestaat standaard:
• Persoonlijke trainingsschema’s op maat.
• Voedingsadviezen en schema’s gebaseerd op jouw leefstijl.
• Volledige online coaching via de Getpro online coach app.
• Train waar en wanneer jij wilt.
• Maandelijkse feedback gesprek via skype.
• Al jouw progressie volledig in zichtbaar in de app.
• Met 100% commitment dezelfde resultaten als met een fysieke coach.
 

1 maand 160,-


Voor diegene die willen weten of onze service wel past is dit onze kortste verbintenis maar tevens wel het duurste pakket

3 maand 225,- of 80,- p/m


Dit pakket is lang genoeg om de eerste resultaten te zien en voelen. Kortom een kennismaking met de echte GetPro lifestyle.

6 maanden 429,- of 75,- p/m


De beste optie voor klanten die echt een verschil willen maken en voor een langere termijn een commitment willen afgeven en daarvoor de beste prijs verdienen.

12 maanden 819,- of 65,- p/m


Dit pakket wordt het meest gekozen door tevreden klanten die ervoor kiezen om voor een ongelimiteerde tijd met ons samen te werken en de GetPro lifestyle hebben omarmd.

product promo
Build Muscle Pakket

Onze personal coaches


Ons team bestaat uit 12 coaches welke na een intensieve screening zijn geselecteerd o.b.v. kennis en vaardigheden. Alle teammembers onderscheiden zich door het vermogen om kennis en vaardigheden over te brengen op onze klanten vanuit hun eigen ervaring, zodat er progressie kan worden behaald.

Veel van onze trainers zijn voormalige professionals of nationaal kampioen in de sportbranche. Hebben minimaal een 2.000 uur hands- on werkervaring en pushen zichzelf to the max om succesvol te blijven en maximaal te winnen.
 

Lees meer over ons

product promo

Altijd en overal


Heb je vragen in het weekend, in de avond of op vakantie? Buiten de reguliere trainingen om kun jij altijd contact opnemen met jouw coach via e-mail of WhatsApp. Zo blijf je nooit met vragen zitten en willen wij jou helpen met het ontwikkelen van bewustwording en het verbeteren en vasthouden van een bepaalde mindset.
 

Vragen? Neem contact met ons op!