0 Producten (0)

Abonnementen


Elke abonnement bestaat standaard:
• Persoonlijke trainingsschema’s op maat.
• Voedingsadviezen en schema’s gebaseerd op jouw leefstijl.
• Volledige online coaching via de Getpro online coach app.
• Train waar en wanneer jij wilt.
• Maandelijkse feedback gesprek via skype.
• Al jouw progressie volledig in zichtbaar in de app.
• Met 100% commitment dezelfde resultaten als met een fysieke coach.
 

1 maand 160,-


Voor diegene die willen weten of onze service wel past is dit onze kortste verbintenis maar tevens wel het duurste pakket

3 maand 225,- of 80,- p/m


Dit pakket is lang genoeg om de eerste resultaten te zien en voelen. Kortom een kennismaking met de echte GetPro lifestyle.

6 maanden 429,- of 75,- p/m


De beste optie voor klanten die echt een verschil willen maken en voor een langere termijn een commitment willen afgeven en daarvoor de beste prijs verdienen.

12 maanden 819,- of 65,- p/m


Dit pakket wordt het meest gekozen door tevreden klanten die ervoor kiezen om voor een ongelimiteerde tijd met ons samen te werken en de GetPro lifestyle hebben omarmd.


product promo

Waarom juist deze coaching formule?


Ons team bestaat uit experts op het gebied van lichaamstransformaties en lifestyle coaching die er klaar voor zijn om al jouw problemen uit het verleden bij eerdere programma’s of pogingen om je doelstelling te halen te verhelpen. De meeste problemen die ontstaan waar wij hulp zullen bieden zijn:
 

Eenvoud is de sleutel tot succes


Mensen lezen of zien op Instagram de meest extreem geavanceerde programma’s van fitnessmodellen of ‘’coaches’’ die zelf al jaren ervaring hebben. Het lijkt op dat moment een goed idee om dit programma te gaan volgen ondanks dat je zelf weinig tot geen ervaring of achtergrond in de fitnessbranche hebt. Al gauw heb jij de gedachte dat jij 6/7 maaltijden per dag moet eten allen bestaand uit kip, rijst en groente i.c.m. Minimaal 2 uur training per dag om het gewenste resultaat te behalen en dit hou jij natuurlijk niet vol. Niet is minder waar het kan allemaal veel makkelijker en persoonlijker voor jou.

Motivatie


Je begint elke keer weer vol goede moed en zegt tegen jezelf dit keer gaat het me echt lukken. Het lukt je uiteindelijk om jezelf twee weken aan je dieet en training vast te houden, maar tot jouw ergernis behaal je geen directe resultaten. Je besluit om iets anders te gaan proberen of het gevecht op te geven.

Regelmaat


Elke week presteer jij het om 4 dagen lang een 100% score te behalen als het gaat om het houden aan je dieet en trainingsplan, maar dan is het vrijdag en begint het weekend. In het weekend weet jij niet de regelmaat te vinden en eet je 3 dagen niet volgens plan met als eindresultaat slechte resultaten op maandagochtend. Je raakt ontmoedigd omdat je je doelstellingen niet haalt en geeft het op.

Kennis


Je zit op het internet en leest weer allerlei tegenstrijdigheden van de ‘’online experts’’ wie moet jij nu geloven? Er is inmiddels weer een nieuwe pil uit die verbluffende resultaten toont in 2 weken terwijl jij al 4 weken aan het ploeteren ben voor een beetje resultaat. Je raakt onzeker en twijfelt aan het pad dat je bent ingeslagen.

Verantwoording


Je ziet de ene na de andere toptransformatie voorbijkomen bij je favoriete coach of fitnessmodel op Instagram. En je denkt eraan om je aan te melden voor hun verbluffende programma, als je dit gedaan hebt en je bent blij met de service die je kreeg dan hoor jij bij een handje vol gelukkige want dit is meestal niet het geval.

De meeste van deze coaches zijn namelijk onbetrouwbaar en hebben 1 vast programma (wat voor niemand werkt) voor elke individu die zich aanmeldt voor hun programma. En wanneer jij eindelijk durft aan te geven dat jij na 4 weken nog geen resultaat ziet krijg jij geen antwoord meer want het geld is inmiddels al verdiend.

Bij Getpro zijn wij anders, het feit alleen al dat al onze coaches gediplomeerd zijn en bomvol ervaring en kennis zitten. Getpro is ook een van de weinige merken in de wereld van Personal training die sportscholen, supplementen en een online platform en community aanbieden aan hun klanten om ze optimaal te kunnen coachen naar hun doel. Bij ons moet elke coach verantwoording afleggen voor de keuze van zijn strategie, begeleiding en coaching van onze klanten. Persoonlijke aandacht en service is bij ons de sleutel tot succes voor iedere klant!


product promo