0 Producten (0)

Onze personal coaches


Getpro heeft alleen hooggekwalificeerde coaches in dienst die allen grondig zijn getest op hun kennis en vaardigheden. Elk van onze coaches onderscheidt zich door het vermogen om kennis en vaardigheden over te brengen op onze klanten vanuit hun eigen ervaring. Onze coaches trainen zichzelf vaak nog harder dan dat zij hun klanten trainen en leven allen een gezonde levensstijl (the getprolifestyle) die wij dagelijks voor onze klanten bepleiten. We eisen ook minimaal 2000 uur hands- on werkervaring van onze coaches en een kwalificatie of certificering van een toonaangevende opleiding naast hun ‘’Getpro mastertrainer’’ certificering en internship.


Veel van onze trainers zijn voormalige professionals in een tak van sport en kennen alle tips en tricks om de allerbeste prestaties te verkrijgen van klanten van alle niveaus en achtergronden.


Ons team van personal coaches is beschikbaar in verschillende sportscholen waaronder de Getpro elite gym. Onze sportschool is zeer goed uitgerust en heeft verschillende topsporters, fitnessmodellen en vaste klanten ontvangen die hun lichaam willen transformeren. Al deze mensen zijn op zoek naar iets 'speciaals’ een sfeer en kennis in een gym waar persoonlijke aandacht voorop staat.


Wat ons bij Getpro anders maakt als de rest is niet onze opleiding, de faciliteiten of de ervaring. Het grootste verschil zit hem in onze mindset en visie waarin wij oprecht geven om jouw persoonlijke welzijn, gezondheid en resultaten. Jouw resultaten zijn namelijk ook die van ons en daarom zijn wij altijd bereid om alles te investeren wat wij hebben om jou te helpen met het behalen van onze doelen. Voor onze drive om succes te boeken met jou is geen brug te ver en als dit betekent dat een van onze coaches een sms moet sturen om 9 uur s ’avonds dat jij die ongezonde snack moet laten staan, dan doen wij dat. Of zit jij in een restaurant en jij weet even echt niet meer wat de goede keuze is dan app jij gewoon even het menu naar je coach die het wel weet. Dat is de level van betrokkenheid die wij hebben bij onze klanten en onze gezamenlijke resultaten.


Aan ons zal het nooit liggen want dit is geen standaard baan voor ons maar onderdeel van wie wij zijn en waar wij voor staan.


‘’Welcome to the Getprolifestyle’’
product promo