0 Producten (0)

Werkwijze


Op maat gemaakt plan


Het dieetplan zal alles omvatten wat u nodig heeft, zo wordt er gekeken naar jouw lifestyle, doelen en huidige shape. In de loop der jaren hebben wij ontdekt dat de meeste klanten kunnen profiteren van een kleine hoeveelheid supplementen. Na de intake kunnen wij constateren of er lichamelijke tekorten zijn en bekijken wij of deze gemakkelijk gecorrigeerd kunnen worden met voedsel. Mocht dat niet zo zijn, kunnen geven wij een aanbeveling om dit aan te vullen met voedingssupplementen.


Volledig dieet en voedingsplan


We begrijpen dat voeding een grote rol speelt bij het verkrijgen van de gewenste resultaten en om die reden zorgen wij ervoor dat al onze klanten een eigen op maat gemaakt dieetplan hebben. Dit wordt aangemaakt met behulp van een vragenlijst, waarin alles wordt gevraagd wat we moeten weten over uw voedingsgeschiedenis en levensstijl om het perfecte plan samen te kunnen stellen. Vervolgens nemen we de statistieken van uw lichaamssamenstelling uit de intake over en combineren dit allemaal om het ultieme lichaamstransformatieplan te creëren dat uniek voor u is.


Zodra dit plan is geïmplementeerd, zullen wij je voortgang monitoren via dagelijkse e-mails en constante feedback in de app, waarbij wij onderweg kleine wijzigingen in het plan aanbrengen waar en wanneer dat nodig is. Juist door deze dagelijkse bewaking van jouw voedingsgewoonten en -progressie kunnen het best mogelijke resultaten worden garanderen in een zo kort mogelijke periode.


product promo
Build Muscle Pakket

Workouts


Op basis van de informatie verzameld uit het intake formulier en het skype gesprek, ontwerpen wij een op maat gemaakt lichaamstransformatie trainingsprogramma op basis van onze eigen methodologie. Hierbij houden wij ook rekening met eventuele blessures, lichamelijke beperkingen of asymmetrische spierbalans om zo tot de ultieme transformatie te komen.


Jouw doel is onze missie


• Persoonlijk.
• Geïndividualiseerd voedingsprogramma.
• Geïndividualiseerd trainingsprogramma.
• Volledig begeleiding via de Getpro coach app.
• Train waar en wanneer je wilt.
• Jouw succes staat gelijk aan ons succes!

Hoe werkt het?


• Persoonlijke online intake
• Geïndividualiseerd trainingsprogramma op basis van de opgegeven doelstelling.
• Geïndividualiseerd voedingsprogramma op basis van de opgegeven doelstelling.
• Volledige toegang tot de Getpro online coach app
• Maandelijkse feedback gesprek via skype
• Maandelijkse aanpassingen of wijzigingen n.a.v. de feedback uit het skypegesprek.
• Resultaten, resultaten, resultaten!!

Abonnementen

1 maand 160,-


Voor diegene die willen weten of onze service wel past is dit onze kortste verbintenis maar tevens wel het duurste pakket

3 maand 225,- of 80,- p/m


Dit pakket is lang genoeg om de eerste resultaten te zien en voelen. Kortom een kennismaking met de echte GetPro lifestyle.

6 maanden 429,- of 75,- p/m


De beste optie voor klanten die echt een verschil willen maken en voor een langere termijn een commitment willen afgeven en daarvoor de beste prijs verdienen.

12 maanden 819,- of 65,- p/m


Dit pakket wordt het meest gekozen door tevreden klanten die ervoor kiezen om voor een ongelimiteerde tijd met ons samen te werken en de GetPro lifestyle hebben omarmd.

product promo