Welkom bij het grootste fitness, bodybuild en voedingsplatform van de Benelux!

0 Producten (0)

Get Mass Training

Duur: 8 weken Niveau: Gevorderd
  • Duur: 8 weken
  • Niveau: Gevorderd
Met dit revolutionaire programma zal je in 8 weken tijd zoveel mogelijk spiermassa winnen als mogelijk voor jou lichaam. Na 8 weken zal je je eigen fysiek niet meer terug herkennen. En dit is natuurlijk in de positieve zin. Ben jij klaar om te veranderen?
Met dit revolutionaire programma zal je in 8 weken tijd zoveel mogelijk spiermassa winnen als mogelijk voor jou lichaam. Na 8 weken zal je je eigen fysiek niet meer terug herkennen. En dit is natuurlijk in de positieve zin. Ben jij klaar om te veranderen?

Ben jij er klaar voor om te trainen als een echte atleet?  Ben jij er klaar voor om uit je comfortzone te treden? Wil jij  weten hoeveel pure spiermassa jij kan winnen in 8 weken?

Is het antwoord op al deze vragen JA!  Dan ben ik er klaar voor om jou mijn geheimen te vertellen.

Het programma bestaat uit 8 weken met allen een andere intensiteit. We zullen beginnen met krachtuithoudingsvermogen (hoge reps) en naar mate de weken vorderen steeds meer naar hypertrophy (spiergroei) toe werken d.m.v. lagere reps en zwaardere gewichten. In de weken 4 t/m 8 zullen verschillende trainingstechnieken de revu passeren om te trainen tot maximaal spierfalen. Denk hierbij aan dropsets, tri-sets en giant-sets. Deze worden alle uitvoerig behandeld in het plan.

Het GetPro Get Mass program is de unieke kans om jezelf 8 weken uit te dagen om zoveel mogelijk spiermassa te winnen. Heb jij het in je om door te gaan waar anderen stoppen? Dan is dit het programma voor jou!

Het GetPro Get Mass programma is een vrij intensief programma vandaar dat hij de categorie gevorderd heeft. Dit komt ook mede door de training technieken die gebruikt worden in de laatste weken. Naast training zullen voeding en suppletie een grote rol spelen. Het missen van een maaltijd is deze 8 weken niet aan de orde aangezien dit meteen je resultaten van maximale spiergroei negatief kunnen beïnvloeden. Voorbereiding van je maaltijden zal van cruciaal belang zijn.

 

De trainingen zullen altijd leading zijn voor je resultaat. Ik weet dat bij vele de quote ‘’30% training en 70%’’ voeding bekent is. Maar je trainingsintensiteit moet altijd 100% zijn. Dit wil zeggen dat elke “rep” een ‘’rep’’ moet zijn. Een set waar je op halve kracht doorheen komt, wil zeggen dat jij niet met het juiste gewicht werkt. Ben altijd bereid om het uiterste te geven zodra jij de gym binnenstapt.

 

Want die 30% training die genoemd word in de eerdere quote, geld alleen als de training met 100% effort word uitgevoerd. Plan je trainingsdagen en tijdstippen een week van te voren, zodat precies weet welke maaltijd je moet eten, welke supplementen je moet nemen. Je zal merken dat je door een planning veel meer focus hebt tijdens je training. En dan misschien wel een van de belangrijkste tips omtrent training, The mind muscle connection oftewel het contact maken met de spier die je wilt gebruiken.

 

Dit is essentieel om zoveel mogelijk spiervezels aan te spreken voor maximale spier rekrutering. Probeer voor dat je met een oefening begint al te oefenen met het aanspannen van de spier die je gaat trainen, op deze wijze zal het straks makkelijker worden om contact te maken met de gewenste spier tijdens training. Het contact maken is ook de ideale manier om jezelf op te warmen voordat jij begint met je workout. Doe eerst wat lichte warm up sets, en zodra het contact optimaal is ga je door naar je werksets.

 

Dit plan is opgesteld door: NealNordé

Reviews: Get Mass Training

  • 4 Beoordeling(en)
  • 0 Reactie(s)
1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren