Welkom bij het grootste fitness, bodybuild en voedingsplatform van de Benelux!

0 Producten (0)

Ultimate Leg Day Training

Duur: 4 weken Niveau: Beginner
  • Duur: 4 weken
  • Niveau: Beginner
Ben jij klaar om serieus en gefocust benen te trainen? Wil jij mooie gespierde benen die symmetrisch zijn aan de rest van je lichaam? Dan past dit schema perfect bij jou!
Ben jij klaar om serieus en gefocust benen te trainen? Wil jij mooie gespierde benen die symmetrisch zijn aan de rest van je lichaam? Dan past dit schema perfect bij jou!

Het trainen van de benen is voor iedereen een ''must''! Met dit schema ben jij instaat om spiermassa op te bouwen, vet te verbranden, blessures te voorkomen en een symmetrisch lichaam te ontwikkelen! Are YOU ready to GetPro? 

Het Ultimate Leg Day trainingsschema bestaat uit een wekelijkse training inclusief 7 verschillende oefeningen. De oefeningen dienen correct en veilig uitgevoerd te worden. Tijdens dit trainingsschema maakt Neal Nordé gebruik van twee verschillende trainingstechnieken.

Supersets: Wanneer 2 oefeningen achter elkaar worden uitgevoerd zonder rust tussen de oefeningen.  Het doel van een superset is het vergroten van de intensiteit van een training/oefening

Dropsets: Dropsets zijn sets waar je een oefening meerdere keren direct achter elkaar uitvoert, waarbij je het gewicht steeds laat afnemen. Je ‘dropt’ elke set het gewicht, totdat je niet meer verder kunt.

Een dropset kan 1 tot 4 keer herhaald worden per set van een oefening.

  • Single dropsets: 1 dropset na je laatste set.
  • Double dropsets: 2 dropsets na je laatste set.
  • Triple dropsets: 3 dropsets na je laatste set.
  • Etc. 

Het doel van dit trainingsschema is om spiermassa te ontwikkelen en vet te verbranden! Kan jij het aan?  

Het Ultimate Leg Day trainingsschema, bestaat uit een exclusieve benen training, die wekelijks herhaald dient te worden. Het schema is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Tijdens de training zal jij het uiterste uit jezelf moeten halen om alle oefeningen af te ronden. No excuses! 

Je benen trainen, het is zwaar, intensief en het doet pijn, veel pijn! Maar toch adviseren we bij GetPro om nooit leg day te skippen.

Lees hier waarom het trainen van de benen zo belangrijk is! 

Dit plan is opgesteld door: Nick Blinde

Reviews: Ultimate Leg Day Training

  • 3 Beoordeling(en)
  • 0 Reactie(s)
1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren