Welkom bij het grootste fitness, bodybuild en voedingsplatform van de Benelux!

0 Producten (0)

Explosive Strength Training

Duur: 6 weken Niveau: Gevorderd
  • Duur: 6 weken
  • Niveau: Gevorderd
Imad Hadar biedt jou een exclusieve blik op zijn trainingsmethodes als professioneel K1 vechter. Met dit schema stoom jij jezelf klaar voor jouw gevecht en ontwikkel je binnen 6 weken explosieve kracht!
Imad Hadar biedt jou een exclusieve blik op zijn trainingsmethodes als professioneel K1 vechter. Met dit schema stoom jij jezelf klaar voor jouw gevecht en ontwikkel je binnen 6 weken explosieve kracht!

Train als een pro, ontwikkel explosieve kracht en laat jouw stoten en trappen harder aankomen! Met dit schema ben jij instaat om jezelf klaar te stomen voor jouw gevecht. 

Are YOU ready to GetPro? 


Dit trainingsschema bestaat volledig uit compound oefeningen! Hierdoor spreekt elke oefening meerdere spiergroepen aan om tijdens elke training te krachttoename te stimuleren. Kracht en spiermassa word gerealiseerd door het verhogen van het gewicht, het verlagen van de reps. Naast de compound oefeningen, is er in week 6 van dit schema ook gebruik gemaakt van supersets! 

Compound oefeningen: In het Nederlands ook wel samengestelde oefeningen of  multi-gewrichtsoefeningen, zijn oefeningen die één of meer spiergroepen en meerdere gewrichten aan het werk zetten.

S
uperset: Het doel van een superset is het vergroten van de intensiteit van een training/oefening. Een superset is wanneer 2 oefeningen achter elkaar worden uitgevoerd zonder rust tussen de oefeningen.

Het doel van dit schema is om zoveel mogelijk kracht en spiermassa op te bouwen binnen slechts 6 weken. Tijdens dit schema word ook de snelheid en explosiviteit getest doormiddel van de aangegeven oefeningen. Dit schema biedt vechters de mogelijkheid zich klaar te stomen voor een gevecht op een professionele manier! 

Are YOU ready to GetPro? 

Train als een pro en ontwikkel explosieve kracht en laat jouw stoten en trappen harder aankomen! Tijdens de volgende 6 weken zal jij jezelf testen op uithoudingsvermogen en kracht. Ben jij instaat om door middel van zware compound oefeningen maximale kracht te ontwikkelen? 

Dit is een trainingsschema van 6 weken, in dit schema krijg je een compleet overzicht van de laatste fase (voor een gevecht) in de krachttraining van Imad Hadar. Deze fase bestaat volledig uit compound oefeningen. Hierdoor spreek je met elke oefening meerdere ketens en spiergroepen aan. De training is ingericht om tijdens elke training krachttoename te stimuleren. Dit kan worden gerealiseerd door het verhogen van het gewicht, het verlagen het aantal reps en de verhoging van de rusttijden. Noteer tijdens elke training exact wat je gedaan hebt, om je progressie te monitoren. 

Dit plan is opgesteld door: Nick Blinde

Reviews: Explosive Strength Training

  • 3 Beoordeling(en)
  • 0 Reactie(s)
1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren