Welkom bij het grootste fitness, bodybuild en voedingsplatform van de Benelux!

0 Producten (0)

Vitamine B complex 90st

 • 4 Beoordeling(en)
 • 3 Reactie(s)
12.95 € 12,95

Beschikbaarheid: op voorraad

Omschrijving:

Waarom Vitamine B-Complex?
Vitamine B-Complex is een vitamine vorm die nodig is voor de opslag en afbraak van suiker, vetten en eiwitten. Ons lichaam maakt zelf geen vitamine B aan, daarom is de juiste voeding en/of suppletie noodzakelijk. Vitamine B verlaat dagelijks het lichaam in kleine hoeveelheden, hierdoor heeft het lichaam telkens nieuwe vitamines nodig om gezond te blijven. Een tekort aan Vitamine B veroorzaakt vermoeidheid, lusteloosheid, bloedarmoede en een verslechterde zuurstofafvoer. Een hoge kwaliteit Vitamine B-Complex bevat een hogere dosis vitamine B3 en B5 (het lichaam heeft hier meer van nodig dan andere B-vitaminen). Vitamine B3 is belangrijk voor de voor de energievoorziening, de aanmaak van vetzuren, de spijsvertering, het stimuleren van de bloedsomloop en verlaging van het cholesterolgehalte in het bloed. Vitamine B5 speelt een belangrijke rol bij de afbraak van vetten en koolhydraten.

Waarom Vitamine B-Complex van GetPro?
De in Nederland geproduceerde Vitamine B-Complex bevat alle essentiële B-vitamines en sluit daarmee perfect aan op de dagelijkse voeding. Door de hoge dosis Vitamine B3 en B5, is het lichaam instaat om vermoeidheid en bloedarmoede te voorkomen. Daarnaast zorgt de Vitamine B-Complex van GetPro voor een hoger energieniveau en concentratievermogen. Kortom. De Vitamine B-Complex van GetPro is het ideale supplement om gemakkelijk fit en gezond te blijven.

Voordelen GetPro Vitamine B-Complex:

 • Perfecte verdeling B-Vitamines
 • Noodzakelijke suppletie
 • Vermindert vermoeidheid en voorkomt bloedarmoede
 • Bevordert energieniveau & concentratievermogen
 • Goed voor 45 dagen


Alle ingrediënten voldoen aan de E.E.G.-eisen die gesteld worden in richtlijn 95/2/EG betreffende levensmiddelenadditieven. Dit product bevat geen Genetisch Gemodificeerde Organismen (non-GMO) zoals bedoeld in de EU-verordening 2001/18.

Aantal:
 • 4 Beoordeling(en)
1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren
16-12-2016 / 13:45
Goed product en gebruik het elke dag!
14-12-2016 / 11:46
Helpt goed voor de afbraak van suikers en goed voor bijna 2 maanden!
14-12-2016 / 11:34
Alle essentiële B vitamines die je nodig hebt voor maximaal resultaat!

Vitamine B-Complex
Onder de B-complexvitamines vallen acht voedingsstoffen: thiamine, of vitamine B1; riboflavine, of vitamine B2; niacine, of vitamine B3; pantotheenzuur, of vitamine B5; vitamine B6; folaat, of foliumzuur; biotine; en vitamine B12. In tegenstelling tot sommige vitamines die kunnen worden opgeslagen voor toekomstig gebruik, zoals vitamine A en D, kan uw lichaam B-complexvitamines niet opslaan, met uitzondering van vitamine B12. Dit betekent dat elke overmaat aan B-vitamine in uw urine oplost voor verwijdering uit uw lichaam. Dientengevolge hebt u een dagelijkse aanvoer van B-vitamines nodig. Ieder lid van de B-complexfamilie heeft zijn eigen reeks functies in uw lichaam, maar deze vitamines werken ook samen om uw gezondheid in stand te houden.

Ondersteuning voor uw stofwisseling
B-complexvitamines spelen een rol bij het omzetten van voedingsstoffen in energie, dus ze ondersteunen uw celstofwisseling. Riboflavine en niacine vormen bestanddelen van twee co-enzymen - respectievelijk FAD en NAD - die uw cellen helpen om ATP te produceren, een belangrijke bron van brandstof voor uw weefsels. Biotine activeert co-enzymen die nodig zijn voor het metaboliseren van vetten, terwijl foliumzuur uw lichaam helpt bij de verwerking van aminozuren, de voedingsstoffen die eiwit vormen. Thiamine ondersteunt ook uw stofwisseling. Het helpt uw cellen bij het metaboliseren van aminozuren, en activeert ook co-enzymen die uw cellen nodig hebben om de citroenzuurcyclus uit te voeren, een reeks chemische reacties die ATP produceren.

Voedingswaarde van 1 capsule:

  % ADH*
Vitamine B1 (thiaminenitraat)1,1 mg100%
Vitamine B2 (riboflavine)1,4 mg100%
Vitamine B3 (nicotinamide)16 mg100%
Vitamine B5 (calcium-d-pantothenaat)6 mg100%
Vitamine B6 (pyridoxiaal fosfaat)1,4 mg100%
Vitamine H (biotine)50 mcg100%
Vitamine B9 (foliumzuur)200 mcg100%
Vitamine B12 (methylcobalamine)2,5 mcg100%
Choline (bitartraat)25 mg-
Inositol25 mg-
PABA25 mg-


*ADH - Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid

Ingredienten:
Vitamine B1 (thiaminenitraat), Vitamine B2 (riboflavine), Vitamine B3 (nicotinamide), Vitamine B5 (calcium-d-pantothenaat), Vitamine B6 (pyridoxiaal fosfaat), Vitamine H (biotine), Vitamine B9 (foliumzuur), Vitamine B12(methylcobalamine), Choline (bitartraat), Inositol, PABA, Tricalciumfosfaat, siliciumoxide, magnesiumstearaat, amylum solani, lecithine (zonnebloem), urtica herba, oleum helianthus annuus, oleum arachidis, gelatine capsule transparant.

Voor maximaal resultaat, neem 1 - 3 maal daags 1 capsule bij de maaltijd.

 • Dit product is een voedingssupplement.
 • Aanbevolen dosering niet overschrijden.
 • Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk.
 • Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.
 • Buiten bereik van jonge kinderen houden.
 • Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
 • Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.


Fabrikant:
Body Assault International B.V.
Waalhaven Oostzijde 83D
2nd floor                  
3087 BM Rotterdam

Word nu GRATIS member van GetPro en verzilver jouw welkomstcadeau!
 • Train like athletes
 • Professional advice
 • Discounts & giveaways
 • Free workout programs
 • Free meal plans
 • Exclusive content