Welkom bij het grootste fitness, bodybuild en voedingsplatform van de Benelux!

0 Producten (0)

Vitamine D3 90st

 • 13 Beoordeling(en)
 • 3 Reactie(s)
8.95 € 8,95

Beschikbaarheid: op voorraad

Omschrijving:

Vitamine D3 is een vitamine vorm, die wordt geproduceerd onder invloed van ultraviolet licht zoals dat van de zon. Deze is echter te zwak in Noord Europa om zoden aan de dijk te zetten. Daarnaast zijn er maar weinig voedingsbronnen die rijk zijn aan vitamine D, wat suppletie noodzakelijk maakt. GetPro biedt Vitamine D3 aan in een superieure dosering van 3000IU.

 

Voordelen GetPro Vitamine D3:

 • Hoogste kwaliteit vitamines
 • Soepele & sterkere spieren
 • Sterkere botten 
 • Versterkt immuunsysteem
 • Goed voor 90 dagen

Aantal:
 • 13 Beoordeling(en)
1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren
16-12-2016 / 13:40
1 pilletje per dag zorgt ervoor dat ik genoeg vitamine D binnen krijg en een goede aanvulling op mijn voedingsschema!
14-12-2016 / 11:45
Goeie kwaliteit vitamines en goed voor je spieren!
09-12-2016 / 09:57
Ik gebruik deze in combinatie met magnesium , Vitamine D3 zorgt voor een betere opnamen van magnesium!

Vitamine D3

U kent het waarschijnlijk als de ‘zonneschijnvitamine’, of de vitamine die helpt om sterke botten te behouden, maar er steekt veel meer achter vitamine D. Het vervult in het lichaam een verscheidenheid aan functies, waaronder het handhaven van een optimale bot- en spiergezondheid, en het heeft ook gunstige effecten op ontstekingen. Helaas krijgen de meesten van ons dagelijks niet voldoende vitamine D binnen, en er is gemeld dat wereldwijd één miljard mensen een tekort hebben.


Sterkere botten

Wanneer u denkt aan sterke botten, dan schiet calcium vaak te binnen. Calcium is de belangrijkste speler wanneer het aankomt op botgezondheid en verhoging van de botmineraaldichtheid, maar vergeet niet het belang van vitamine D. Eerder onderzoek heeft aangetoond dat vitamine D een sterke stimulator van calciumafzetting in botten is, waardoor ze sterker en gezonder worden. Als u niet voldoende vitamine D binnenkrijgt, begint uw lichaam de afzetting van calcium in de botten te vertragen of stop te zetten, waardoor uiteindelijk calcium vanuit uw botten terug de bloedstroom in wordt getrokken. In de loop der tijd zal deze voortdurende cyclus van afzetting en terugtrekking uw botten zwak maken, met een verhoogd risico op breuken.


Verbeterde spierfunctie

Wanneer uw vitamine D-gehalte te laag is, dan zou dit uw krachttoename kunnen verstoren. Bovendien komt een vitamine D-tekort betrekkelijk vaak voor bij atleten, en het gaat gepaard met spierzwakte en spieratrofie, met name atrofie van type 2-spiervezels.


Bescherming tegen hart- en vaatziekten

De klassieke functie van vitamine D bestaat uit het verhogen van de absorptie van calcium voor het in stand houden van een goede botgezondheid, maar wist u dat het een beschermend effect op uw hart heeft? Recent bewijs heeft aangetoond dat personen met een vitamine D-gebrek een verhoogd risico lopen op hoge bloeddruk, hartziekte, plotselinge hartdood of hartfalen. Vitamine D kan de bloeddruk helpen verlagen, de vaatcompliantie (hoe elastisch uw slagaderen zijn) helpen verbeteren en de glykemische controle helpen verbeteren.


Verminderd risico op diabetes type 2

Diabetes type 2 kan leiden tot een aantal slopende en langdurige complicaties, waaronder zenuwschade, hartziekte, oogschade en verlies van gezichtsvermogen, en nierfalen. Recente aanwijzingen suggereren dat vitamine D een belangrijke rol kan spelen bij het verminderen van het risico op diabetes type 2 - vooral bij personen die een verhoogd risico lopen op deze dodelijke ziekte. Verschillende observationele onderzoeken hebben met hogere concentraties vitamine D verbeteringen aangetoond in de functie van bètacellen, de gevoeligheid voor insuline en ontsteking in het gehele lichaam.


Verminder risico op kanker

Vitamine D is een van de krachtigste remmers van kankercelgroei, en vermindert het risico op kanker door verhoging van de calciumabsorptie en celdifferentiatie, terwijl metastase (de verspreiding van kanker van het ene orgaan naar een ander) wordt verminderd.

Samenstelling per dagdosering van 1 capsule


  % ADH*
Vitamine D30,075 mg750%

*ADH - Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid


Ingredienten
Vitamine D3, Tricalciumfosfaat, siliciumdioxide, magnesiumstearaat, amylum solani, lecithine (zonnebloem), urtica herba, oleum helianthus annuus, oleum arachidis, gelatine capsule  transparant.

Gebruik
1 Capsule per dag bij de maaltijd.


 • Dit product is een voedingssupplement.
 • Aanbevolen dosering niet overschrijden.
 • Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding
 • Buiten bereik van jonge kinderen houden.
 • Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
 • Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.


Fabrikant:

Body Assault International B.V.

Waalhaven Oostzijde 83D

2nd floor                  

3087 BM Rotterdam

Word nu GRATIS member van GetPro en verzilver jouw welkomstcadeau!
 • Train like athletes
 • Professional advice
 • Discounts & giveaways
 • Free workout programs
 • Free meal plans
 • Exclusive content